Quality Food Forum 12 Aprile 2018, Milano - Atahotel Expofiera

Raffaele Bombardieri

Responsabile R&D Packaging
Granarolo

Fulvio Godio

Chief Quality Officer
Lavazza

Andrea Gorga

Quality Manager Europe
Campari

Daniele Grano

Corporate Assurance Raw Material
Dr Schär

Claudio Lepri

Cleaning and Sanitation Manager
Kraft Heinz

Paolo Lotti

Resp. Manutenzione
Ferrero

Gabriele Mannucci

Resp. Produzione
Giuntini Conagit

Francesca Marchi

Responsabile Qualità e Sicurezza Alimentare
Camst

Federico Marotta

Global Quality and Regulatory Director
Pastificio Rana

Antonio Nespoli

Global Quality & Food Safety Governance
Barilla G. & R. Fratelli

Pierluigi Orlandini

Direttore di Stabilimento
Agricola Tre Valli Società Cooperativa - AIA

Elena Scandolara

Responsabile Qualità
Norda

Michele Schonsberg

Responsabile Qualità e Sicurezza
Distilleria Bertagnolli

Piero Superbi

Responsabile SS Igiene Ospedaliera e Territoriale
Azienda Socio Sanitaria Territoriale di Mantova

Claudio Truzzi

Head of Quality Assurance
Metro Italia Cash and Carry